Tyngden på dalskidan, älskling!

Trodde verkligen aldrig att jag skulle klara av det, att jag tagit på mig alldeles för mycket i skolan och med jobbet men nu är sista hemtentan ivägskickad och nu snart bär det av till högre och kallare breddgrader.
Har verkligen levt upp till mitt smeknamn, södra sveriges mest upptagna tjej.

Stackars Emil har fått följa med mig överallt i stan på jakt efter ett par sista minutenköp idag. Sedan blev det lunch på Plaka, älskar grekist!
Hittade ett par stövlar, självklart de dyraste som fanns. Men när jag kom till kassan var det visst rea på dem, utan att jag sett det.. glädje på det. 

Mitt största problem just nu är hur jag ska få in allt i väskan, två flak öl tar mer plats än man kan tro och ingen vill ta med sig en hårfön åt mig..

Nu försvinner jag på en vecka och kommer antagligen hem med en skrumplever men förhoppningsvis alla andra kroppsdelar på plats.

och till sist: Grattis Agge till vinsten på tävlingen ;)

Puss o Pisk, Kram o Kläm

Emil (Bägarn)
  

Galopp galopp..

Mycket intressant och högst aktuellt ämne. Ni var verkligen riktigt duktiga, Grattis!
Yeah! fick jättebra kritik på våran föreläsning idag, sjukt skönt att ha det gjort men skulle faktiskt gärna göra det en gång till, var jätteroligt. Särskilt diskussionerna som uppstod efteråt.

Sista tiden har jag verkligen varit en riktigt tråkig plugghäst (inga fördomar) och tyvärr är det inte slut än. Gillar inte att jag missar filmkvällen med tjejorna ikväll bara för att jag måste skriva en hemtenta som ska bli klar någon gång inatt.. tur jag har fjorton timmar på tåget som jag kan sova bort sedan.
Fick tillbaka sista hemtentan jag skrev och klarade den.. Gott och slippa komplettering!

Har banksekretess på jobbet så kan inte berätta så mycket om det men igårkväll satt jag helt själv och jobbade, framsteg! så nu blir det till att börja jobba på riktigt.


Tillbaka till plugget // Swing



Jag som plugghäst (tvek) i gymnasiet


Jag behöver en stor stark...

...man att hålla i handen så jag inte blåser bort med snöflingorna. Jag tror allt att det är snöstorm idag!
Jag börjar tvivla starkt på den där växthuseffekten.

Vid sådana här tillfällen gillar jag att bo i Halmstad, inte för att det gjort mig van vid blåsten utan för att jag inte behöver ge mig ut i bilen för att ta mig någonstans. Här i Halmstad är det gång-avstånd till allt, så inga avvåkningar här inte.

Var på swed igår och fick reda på dresscoden, från och med nu är det slut på kortkort och djup urringning, inga piercingar eller tatueringar synliga.. attans, hur ska jag klara mig utan den lilla svarta..

Nu ska jag ut och pulsa i snön igen.


Sandy och Bullen



Befriat csn

Fick in mitt lilla studiestöd på 4000kr och försvann snabbt in till stan för att befria pengarna från ett liv instängt på kontot, för som den ekonomistudent jag är så vet jag att man måste låta pengarna rulla för att hålla ekonomin igång. Så tack vare mig så rullar det nu 4000kr extra i den svenska ekonomin och jag har ett par jeans, en skjorta och lite småsaker extra i min garderob.

Idag ska jag börja på mitt nya jobb på swedbank.. Spännande. berättar mer om det sen när jag varit där.

Idag så är Sandra på väg och plockar ut våra tågbiljetter till Åre och väskan står redo att börja packas i, pjäxorna ligger i bilen och jag har hittat mina skistar-kort som ska laddas.. snart så!! YEAH!!

Nu blir det en fika med tjejorna



Swing it, som magistern sa.


Tjejorna


Jag har ägt Göteborg! Bokstavligt talat

Förstå min glädje när Bägarn ringer och säger att det blir våfflor och sällskapsspel hos Vic. Hade suttit i 7 timmar med hemtentan som skulle in och behövde verkligen något roligt att göra så det bar av först till hemköp för att köpa tre paket våffelsmet, vispgrädde, jordgubbssylt och glass, sedan vidare till Vic och Sofia för att grädda första omgången våfflor. spelade "Med andra ord" gick inte så bra där för mig och Tobbe som var i samma lag men inte lika dåligt som för My och Mike.. fast det säger ju inte så mycket om hur bra vi var..

Sedan fler våfflor innan vi började med Göteborg-Monopol.. Har redan fått känna på hur det är att härska och jag älskade det.. Jag och Tobbe verkligen ägde spelet, mycket tack vare en bra förhandlare (jag) och inte alls bra förhandlare till motspelare.. Vi lyckades byta till oss riktigt bra gator i Göteborgs stad.

Jag hade skitkul men tror dock inte att jag är välkommen tillbaka att spela något mer sällskapsspel hos Vic längre då jag blir fruktansvärt mallig och tykig när jag vinner. Helt klart en av mina sämre sidor.

Spelet slutade i alla fall med att de andra gav upp och erkände mig och Tobbe som vinnare.. Wohoo!

Idag har det dock inte varit lika roligt, vaknat, tvättat, jobbat, pluggat, sova.
Imån ska jag dock hem och fira mamma som bjuder på både smörgåstårta och marsipantårta.. Yeah!


Oj, sorry! haha, det blev fel :) plugga på!

Nu har jag rört till det för alla runt omkring mig med mitt späckade schema! Attans, förut har det bara varit jag själv som blivit lidande men idag har jag krånglat till det för minst 7 personer.

Först min seminariegrupp som jag ska ha föreläsning tillsammans med på fredag, hittar ingen tid till att sätta oss och planera allting så då ringde jag till mitt jobb i Småland och fick ledigt på måndag.
Detta rörde till det för min examinator i kvanten som skulle haft seminarie på måndag men som jag inte kunde då jag skulle jobba. Så han flyttar den till Tisdagen men nu visar det sig att jag kan på Måndag men inte på Tisdag..

Ser i alla fall fram emot föreläsningen vi ska ha på fredag, vi har valt ett jätteroligt ämne och jag kommer bli expert på att härska över människor runt omkring mig...höhö

I helgen blir det att plugga och fira mamma som fyller år och ett besök hos Cajsa!


Cajsa & Me i Varberg


Har bakat och nu äter jag upp det!

vill inte gå i skolan bara skolka, inte för att det är cool att vara korkad,
men kan du förklara hur man ska orka jag vill bara ha semester på maljorca.

om bara gud visst hur skön jag va skulle gud säkert pröjsa min lön idag,
men jag har säkert för höga lönekrav och jag glömmer som vanligt min bön idag.
  Mange schmidt.


Körde upp till vackra Småland igår för att jobba men tog en sväng förbi barndomshemmet först för att tjöta med min syster som kommit hem efter 3 månader i Egypten. Jätteroligt att träffa henne och se filmklipp på vad hon hittat på men mest var det min julklapp jag ville ha ;)

Och nu till en rolig nyhet.. för mig i alla fall: Jag ska till Mallorca i september.. Glädje!
och jag klarade min hemtenta och lyckades att inte äta upp hela kakan själv så kan äta imån med. Lyckades också undvika att plugga på hela dagen utan att få dåligt samvete över det.. än i alla fall..

Mig om ett halvår på Mallorca

Glider

tyvärr inte på en räkmacka utan i snöslasket. Det börjar nästan bli lite vårkänslor i Halmstad nu, igårkväll såg jag årets första nerrullade cab glida runt och idag har det varit plusgrader, fast sedan fick snöflingorna i luften mig tillbaka till januari.

Fick sluta tidigare på föreläsningen så hann bli klar med hemtentan..glädje! och har idag lärt mig en massa nya gåtor, t ex: Vilken sjukdom har aldrig härjat i något land?

Måste också säga att min sista njutning håller på att försvinna, har slutat nysa, måste varit den kortaste förkylningen hittills.

Ikväll bär det av till Angie och kolla på handboll och äta kladdkakemuffins med vit choklad som hon och Sandy håller på att baka. Jag går dit när de är klara och hoppas på att de helt enkelt inte har ätit upp all smet innan, risken är ju faktiskt ganska så stor för det med tanke på att det inte blev en enda våffla över till mig sist Sandy gjorde det..


Nu är det inte långt kvar till:


Och massor med:


Vilket får mig att LE!

Utan krydd!!

Mitt liv består just nu av jobb, plugg och jobb.

Har precis kommit hem från den första föreläsningen på nya kursen och har redan fått ett arbete som ska in på fredag så är nu ledig hela dagen.. perfekt tillfälle att sätta sig och skriva den då.. om det inte varit för att jag har en sådär 5 timmar kvar på en hemtenta från förra terminen och jag tänker inte ens försöka att beskriva vad den går ut på då det finns en sannolikhet på 95 % att man tar livet av sig.

Det är ju alldeles underbart gjort utav mig då att jag tagit på mig en massa extrajobb och dessutom ska lära upp mig på ett jobb till.

Så till det som är bra i mitt liv just nu: Jag behöver inte diska!! Av den enkla anledningen att det finns ingen tid till det så jag behöver inte ens känna dåligt samvete av att högen växer. Diskning är helt enkelt uppskjutet tills hemtentan i kvantitativa metoder är klar, de fyra hemtentorna i ledning av människor är klara, tentamen i verksamhetsplanering plus arbetet i den kursen är klar, när vi äntligen lyckats bli klara med grupparbetet i ekonomistyrningen och lämnat in kompletteringen i affärsredovisningen och har supit skallen av mig i Åre.

Men en sak i taget, så dags för 5 timmar med kvantitativa metoder.. yeah!

Dagens slutsats blir helt enkelt att den enda njutningen i mitt liv just nu är den jag får när jag nyser av min förkylning.




Slappare dagar!





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0